PRODUKTY DR GAJA

ProMagnez

ProMagnez

Magnez jest składnikiem mineralnym odgrywającym kluczową rolę w organizmie człowieka. Jest niezbędny w przebiegu ponad 300 reakcji enzymatycznych takich jak synteza białek, tłuszczów, kwasów nukleinowych i węglowodanów.

ProSkurcz

ProSkurcz

Suplement diety ProSkurcz łączy w sobie niezbędne sole mineralne – magnez, wapń i potas. Jest to o tyle istotne, ponieważ pozwala kompleksowo zadbać o prawidłowe funkcjonowanie naszych mięśni, a co za tym idzie uchronić się przed bolesnymi skurczami.

ProOdporność

ProOdporność

ProOdporność dostarcza nam niezbędnej, dużej porcji witaminy C pochodzącej ze standaryzowanych ekstraktów dzikiej róży oraz owoców czarnego bzu. Ponadto rutynę oraz polifenole i flawonoidy z naturalnych roślinnych ekstraktów kwiatów czarnego bzu oraz jeżówki.

Mikstura olei CARDIO

Mikstura olei CARDIO

Cholesterol hdl i ldl, miażdżyca, dieta. Choroby układu krążenia niezmiennie od lat zajmują niechlubne pierwsze miejsce na liście przyczyn umieralności. Są one powodem niemal 50% zgonów w Polsce!

Mikstura olei HEPA

Mikstura olei HEPA

Jedną z najczęściej stosowanych substancji używanych w celu wzmocnienia wątroby jest sylimaryna, czyli flawonolignany pozyskiwane z owoców ostropestu plamistego. Efektem działania sylimaryny jest ochrona wątroby przed czynnikami toksycznymi oraz wspomaganie procesów regeneracji.

Sok z ALOESU

Sok z Aloesu ALV 600 i ALV 1200 Dr Gaja

Aloe vera, to łacińska nazwa aloesu, który pomimo, że wyglądem przypomina kaktus, rzeczywistości wcale nim nie jest. Należąca do rodziny liliowatych (tej samej co czosnek i cebula) roślina wykorzystana do produkcji soku Dr Gaja pochodzi z subtropikalnych obszarów Meksyku. Suche kredowe lub piaszczyste podłoże oraz duże nasłonecznienie są naturalnym środowiskiem dla występowania aloesu.

Sok z NONI

Ekologiczny sok z Noni Dr Gaja

Kraj pochodzenia surowca: Samoa | Certyfikacja: AGRO BIO TEST, PL-EKO-07-12922

Sok z ŻURAWINY

SOKI DR GAJA

Marka soków Dr Gaja powstała z potrzeby utrwalenia cennych surowców roślinnych, które w warunkach naturalnych dostępne są tylko w określonych strefach geograficznych i porach roku.