Przepisy kulinarne Dr Gaja

Bruschetta z mozarellą, pomidorami, natką pietruszki i różową solą himalajską

Składniki:

Sposób przygotowania:

Pieczywo pokroić i natrzeć przekrojonym na pół ząbkiem czosnku. Pomidory umyć i pokroić w kostkę, odsączyć z nadmiaru soku. Mozarellę pokroić w plastry i ułożyć na pieczywie, dodać pokrojone pomidory i poszatkowaną natkę pietruszki. Skropić miksturą olei Hepa. Doprawić solą himalajską i świeżo zmielonym pieprzem.

(0 Votes)

Dr Gaja

Matka natura, matka ziemia i żywicielka, która łączy to, co daje przyroda z badaniami i wiedzą ekspertów. Jej celem jest zbliżanie Was - czytelników - do natury i wskazywanie tych pomysłów na codzienne funkcjonowanie i dietę, które pozwolą Wam żyć w harmonii, szczęściu i zdrowiu. Dzięki naturalnym produktom i wartościowym, merytorycznym poradom, osiągnięcie tego stanu będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek 🌱