mgr inż. Julita Nowak
dietetyk kliniczny i technolog żywności
Członek Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków i Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Studia magisterskie ukończone w Krakowskiej Wyższej Szkole Promocji Zdrowia o specjalizacji dietetyka kliniczna, studia inżynierskie w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji oraz studia podyplomowe z Poradnictwa Żywieniowego i Dietetycznego. Poza tym ukończone Medyczne Studium Policealne w Płocku, dające tytuł technika farmaceutycznego.
Bierze udział w licznych szkoleniach i konferencjach. Posiada certyfikat: Przyjazny Dietetyk chorym na celiakię, certyfikat Certyfikowanej Akademii Dietetyka, Dietetycznych Konfrontacji oraz specjaliści – Praktycy- Praktykom i wiele innych. Uwielbia gotować i kocha jazdę konną.