Pieczone awokado z jajkiem i Miksturą olei D3+E DrGaja

Pieczone awokado z jajkiem i Miksturą olei D3+E DrGaja

 

Składniki:

- 50 ml Mikstury Olei D3+E DrGaja,

- 1/2 szt. granatu, - 1 szt. awokado,

- szczypta soli i pieprzu,

- kilka gałązek natki pietruszki,

- 2 szt. jajek.

 

Sposób przygotowania:

1. Awokado dokładnie myjemy, następnie przekrawamy na pół i usuwamy pestkę.

2. Wewnętrzną stronę awokado posypujemy solą, pieprzem i dodajemy żółto.

3. Awokado wkładamy do piekarnika i pieczemy przez 20 minut w temp. 180 st. C.

4. Gotowe awokado wyjmujemy i posypujemy natka pietruszki .

5. Na koniec polewamy potrawę Mikstura Olei D3+E i posypujemy ziarnami granatu.

Smacznego!

(0 Votes)

Dr Gaja

Matka natura, matka ziemia i żywicielka, która łączy to, co daje przyroda z badaniami i wiedzą ekspertów. Jej celem jest zbliżanie Was - czytelników - do natury i wskazywanie tych pomysłów na codzienne funkcjonowanie i dietę, które pozwolą Wam żyć w harmonii, szczęściu i zdrowiu. Dzięki naturalnym produktom i wartościowym, merytorycznym poradom, osiągnięcie tego stanu będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek 🌱